ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΠΑΝΙΑ & ΣΤΟΥΠΙΑ

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Κλάδοι που απευθυνόμαστε

Ύστερα από 25 χρόνια εμπειρίας γνωρίζουμε καλά τις απαιτήσεις της αγοράς.

Η εταιρία Votsidis στέκεται με δύναμη και αξιοπιστία στην αγορά από το 1998.

votsidis logo

Μετά από 25 χρόνια δραστηριότητας στην παραγωγή και εμπορία στουπιών και πανιών καθαρισμού κατέχουμε μία κορυφαία μονάδα του κλάδου με έδρα τον Πειραιά.

Η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, το ισχυρό δίκτυο προμηθευτών και συνεργατών σε παγκόσμιο επίπεδο μας κάνει να νιώθουμε μεγάλη σιγουριά για το παρόν και το μέλλον της εταιρείας μας χωρίς αυτό να μας κάνει να επαναπαυόμαστε.
Φροντίζουμε συνεχώς να επενδύουμε στρατηγικά σε μηχανολογικό εξοπλισμό, προσωπικό, κτιριακές εγκαταστάσεις και σε κάθε είδους μέσο που θα συντηρήσει και θα αναπτύξει το όνομά μας στην ελληνική αγορά και όχι μόνο.

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα πελατών, αποτελούμενο από καταξιωμένα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου, που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους μέσω των πολυετών συνεργασιών που έχουμε καταφέρει να χτίσουμε.
Εμείς από την πλευρά μας φροντίζουμε να διατηρούμε συνεχώς μεγάλα αποθέματα στουπιών και πανιών στις εγκαταστάσεις μας ώστε να εξυπηρετούνται οι πελάτες μας άμεσα ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις. Επίσης ως εισαγωγική εταιρεία είμαστε σε θέση να παρέχουμε ειδικές τιμές σε επιχειρήσεις εμπορίας τροφοδοσίας ναυτιλιακών μηχανολογικών βιομηχανικών και τεχνικών προϊόντων.

 

Τέλος, κύριος πυλώνας της επιχείρησης μας είναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η καλύτερη δυνατή επικοινωνία με το πελατολόγιό μας και με νέους υποψήφιους πελάτες σε όλα τα στάδια της εμπορικής μας συναλλαγής, εξασφαλίζει τις μακροχρόνιες συνεργασίες μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία η απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα προϊόντα μας

ΣΤΟΥΠΙΑ

TITANIUM

ΠΑΝΙΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Μια συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση

ΤΟΝΟΙ ΕΤΗΣΙΩΣ

Με σταθερό απόθεμα 120+ τόνων

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Επενδύουμε σε σταθερές συνεργασίες

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Μία έντιμη και σταθερή εμπορική σχέση με όλους τους συνεργάτες μας